Äntligen

2010-09-29 / 14:46:44

Äntligen är denna jobb dagen slut. Har bara haft mot gångar på jobbet i dag. Så fort jag löst de ena problemet dyker andra upp, så mitt humör har ju inte varit på topp. Blev många falska leenden där jag egentligen bara vill skrika ut all min ilska. Men men man kan ju inte alltid ha det problemfritt heller .


Igår blev det föresten dans pass Contempay EarthMoves. Kan ju inte säga att det var helt lätt. Men en aning lättare än Afrikansk dans iaf.


Nu ska jag i väg på lite ärenden och sen så ska jag träna mina små tjejer på klubben och därefter så ska jag ut och käka med går dagens födelsedagsbarn.

Ödet

2010-09-28 / 15:55:47

I Dag när jag skulle ta bussen till jobbet så hände något riktigt oväntat. De börja med att min buss som jag skulle tagit inte hade kommit ännu. Så jag hoppa på en lite sägare buss till Älvsjö med musik i öronen. Då hörde jag någon ropa mitt namna, men reagerar inte, då hör jag en gång till och tänker, jag inbillar mig och tredje gången så kollar jag mig runt och där sitter en barndoms kompis till mig, som jag simmade många år ihop med. Jag  hade verkligen inte förvänta mig att träffa på henne.


Har inte sätt henne på flera år, eftersom hon då är från Åstorp i Skåne och jag inte bott där på 6 år nu. De roligast är att jag träffa henne just på den bussen som jag inte egentligen skulle tagit och i Stockholm av alla ställen… Eftersom jag tror på ödet, så måste det ha med det att göra  :P


I dag är det ju egentligen min vilodag, men känner verkligen för att träna. Så ska åka in och träna ett pass på Balance i dag. Tänkte köra spinning eller så blir det dans. Får se vad jag känner för
Har lite tid på mig att bestämma mig för ska ta en snabb fika i stan innan jag begär mig till träningen.


Måste Gratta min Kära vän Leonard som fyller 20 år idag hoppas du får en riktigt fin dag :D


Måndag

2010-09-27 / 11:04:14

Då var det en ny vecka. Som börjat väldigt lugnt, nu på morgonen.
Helgen har varit lyckad. Med träning och en fest på lördagen med våra vänner och en vilodag igår.

Tack alla som kom!!
(Emil var riktigt nöjd med sin helg, som nybliven 18 åring.)


I Dag blir det träning på Balace efter jobbet. Sen tänkte jag ta det lugnt framför tv:n i kväll. Så man orkar hela jobb veckan :P


Måste också berätta att jag blev antagen till Santa Monica College i vår, som börjar 14 Februari. Så nu är det bara flyg biljetten kvar som ska bokas. Men väntar till jag har bestämmt mig till 100. Har precis fått ett nytt jobb och trivs ju bra där. :)

Här  kommer lite
Bilder från helgen


Mysss..


Jag ska väl försöka posa eller nått...


Grabbarna


Nisse och tjejerna


Emil visar stålt upp sina presenter..


Skulle vara allvarliga?


Nisse på G

 
Andreas får in en strypning på Alex :D


<3



Vilken blick vi fick där då :O


Nadjas blick dök upp igen.. Vad var det som inte stämde nu då???


Alex och Jocke :)

Nisse posar framför kameran











Snart Helg,,,, NOT!!!

2010-09-24 / 10:38:59

Sitter är på mitt kontor och det är fredag och min älskade brors 18 årsdag :D
Men inte är det helg efter kl 12,30 som det kunde ha varit. Utan nej då ska man jobba en gång till från 15,30-00,00  för att tjäna sina extra cash till sin resa. Men jag ska inte gnälla för att det är ju mitt eget beslut. Tänkte passa på eftersom Emil ska festa, med sina polare i dag och vill låta dem vara i fred.
 Men i Morgon är det helg för mig iaf och då ska det firas att Emil är 18 år, med en fest till på kvällningen.

Var och dansade Afrikan dans i går och ska säga en sak, jag var sämst. Det är inte mycket jag har testat inom idrotten, där jag känt mig helt värdelös. Men i går så gjorde jag det. Nu förstår jag hur folk som ska lära sig simma, brottas m.m, att det inte alltid är så lätt och självklar som jag tycker att det är. Jag kände mig som Willy i let's dance, typ västa stel och ingen kombination eller kolla på mina kroppsdelar alls, hmm... Men har bestämt mig för att lära mig dansa och då ska jag göra det, även om det är så, att de krävs tårar och blod ,:P så ska jag bli riktigt bra på att dansa.

Eftersom Emil fyller 18 i dag så vill jag passa på och säga GRATTIS till honom. Lev livet, du lever bara en gång. Äntligen är du myndig och kan bestämma över dig själv. Men inte helt, som jag har sagt innan och den gränsen går i lägenheten :P.  
Ska sluta lite tidigare i dag för att ta en födelsedags fika i stan och skämma bort han lite med annat. Det är ju trots allt hans 18 årsdag ;)

 

  <3

Trött på allt som heter trapper och stegar

2010-09-23 / 16:32:49

Är så himla trött på allt som heter trappor och stegar. Har fått gått upp och ner i dem nu så mycket att jag inte vill se eller behöva gå i dem efter 16 tiden när jobbet slutar. I går så blev det Cossfit träning 40 min, sen snabbt ner till klubben för att ha tjej träning, vilket gick ritigt bra i går och dem var riktigt duktiga som kämpa sig igenom hela hårda passet.
I dag blir det ett riktig stress dag. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Men ska lösa sig på något sätt.
Ska hem med grej till festen som brorsan kommer och hjälpa mig med. Sedan snabbt i väg i gen till stan för att fixa kläder till Emil och kolla om jag kan byta min klänning jag köpt och sedan till Balance för att ett dans pass.

Dyng blöt i regnet!

2010-09-21 / 15:45:04

 

Har haft en ganska hyfsad dag på jobbet i dag, men den börja inte lika bra som den kommer sluta.
Jag börja min morgon, ute i ös regnet. Med min dagliga morgon promenad där jag gick runt på bygget och var social med gubbarna och kolla vad dem gjorde, då kom samtalet. Min leverans skulle komma om 15 min och jag kom på att jag inte hade tänkt ut vart jag skulle lägga grejerna plus så var jag tvungen att fixa en som kunde lasta av grejerna från lastbilden. Så där sprang och cykla jag, fram och tillbaka i ös regnet och de bara regna mer och mer. :D
(Förvirrade lilla jag och genom blöt blev jag på köpet.)
Men har fått sitta på kontoret nästa hela dagen i dag och fixat och donat lite med bygglov och sånt i värmen.

Måste berätta om min helg, som var riktigt bra. Fredag så var jag och Andreas och simma 1 timme och efter så stack jag brorsan, Andreas och käkade på mamas and tapas, eller vad det hette på fridehmsplan och måste säga att det var riktigt god mat, så jag rekommenderar verkligen restaurangen.
Lördag blev det ett hårt kampsports pass och på kvällen var det kräftskiva hemma hos Andreas en riktigt trevlig kväll blev det. Söndagen bjöd på, inte så mycket träna 1 tim på klubben och sen var det snabbt i väg för att jobba extra till halv 9 på kvällen.

Måndagen var lite lugnare med jobb och kettlebells träning som var riktigt kul.
I Dag blir det vila från träning eftersom jag känner mig sliten i kroppen. Men träningen kommer i gång i morgon igen.
Snart drar jag i väg till stan för lite in handling, till fikat i kväll. Sen ska jag bara mysa framför tv:n i dag hade jag tänkt.
Men de blir ju inte alltid som man hade tänkt.

Nu börjar Hösten!

2010-09-15 / 11:18:37

Nu är hösten kommen !
Jag som inte gillar höst och vinter. Hur ska jag stå ut.....

Om jag ska sammanfatta helgen så har den varit helt okej.
Fredagen tog jag det lugnt, hade film kväll i västberga.  Lördagen var också ganska lugn. Blev ett morgon pass och bastu på klubben, sedan en runda i stan och söndagen var det tävling med brottargrabbarn och som vanligt fick man säg gott skratt, när man hänger med dem.

Sen så börja en ny vecka. En måndag, med jobb och curling turnering som vi vann. :D (måste på peka att jag bra testat det en gång innan för 7 år sen och jag kan inte säga att det var lätt det där.)
Sen blev det en lång dag, för man fick fin besök, så tisdagen blev en lite kämpig dag. Men hade en vilodag på eftermiddagen och det kändes riktigt skönt att få ha det, på en vardag för en gång skull och slippa vara hemma halv 10 på kvällen :D

Men idag blir det fullrulle igen, med  ny energi. Har en jobb dag framför mig, på kontoret och i kväll blir det ett snabb pass på gymmet, innan träningen med små tjejerna på klubben.

Hoppas ni får en fin dag i höst vädret !!




Egentligen snart fredag

2010-09-09 / 21:09:45
Så var det snart fredag och skönt ska det bli. Har verkligen haft fullt upp hela veckan. Känns skönt att det ska bli fredag så jag kan ta det lite lugnare. Eftersom min förra vecka och helg var mycket fullspäckad så jag knappt hann vila upp mig.
Kursen jag börja på i tisdags var mycket intressant, så jag hoppas att jag kommer orka med att plugga, träna och jobba samtidig. Men jag ser inte det som ett problem, just nu.
I går så blev det ett snabb pass. Körde 40 min löpning på löp band, sen var det snabba puckar ner till klubben för att hålla i ett pass för små tjejerna. Efter träningen, skulle vi haft möte. Men det blev inställt pga att det var så många sjuka. Så Leo hängde på hem och käka så det blev en sen kväll igår.
I dag har jag haft en riktigt jobbig dag eftersom jag slarvat med sömnen, så var jag riktigt trött på jobbet. Också just i dag skulle vi ha 2 st 2 timmars möten så hade riktigt svårt att hålla upp ögonen, så jag satt och lekte med mina händer, fingrar och skaka på benen för att hålla mig vaken. Så de på mötet måste trott att jag hade överskotts energi vilket jag absolut inte hade.
Efter jobbet idag tog jag en löp runda på gärdet med min vän Andreas och hans kompis. Riktigt skönt, fast de inte gick så bra för mig att springa. Kan kanske bero på att jag inte sköt min sömn och ätit dåligt. Men det ska bli skärpning på det. Eftersom jag vill få bra resultat på min träning.

Nu blir det snart sängen för mig och jag hoppas ni njuter av fredagen som kommer. För det ska jag :D




Första dagen på mitt nya jobb

2010-09-06 / 23:05:08
Första dagen på mitt nya jobba har varit väldigt intressant.  Kommer verkligen vara spännande att få vara på detta projekt som arbetsledare. Men måste erkänna att jag var riktigt rädd i dag när vi var uppe på dem höga byggställningarna intill bron, det var hur högt som helst och fick svindel när jag kolla ner mot vattnet och marken så häll i mig i hårt.
Har också hunnit med ett pass i dag blev jogging på löp band 30min och boxning lite lätt 1 tim.
I morgon väntas en ny dag på jobbet och sen ska jag åka till universitetet och påbörja min idrottspsykologi kurs :)
Så det blir vila från träning förhoppningsvis.

Då var helgen slut

2010-09-05 / 18:51:28
Måste säga att jag hade en riktigt kul kväll i fredags, med mycket av allt.
Festen börja hos Milla och sluta hos Milla. Där vakna jag upp halv 8 på morgonen och åkte hem för att packa till träning.
Träningen gick bra. Vi körde lite fotboll som uppvärmning och sen blev det lite teknik och 5 min matcher halvfart.
Sen börja det jobbigast av allt, mitt jobb pass från kl 15-22  Inget jag hade sätt fram emot, men de skulle ju göras.
I dag har varit en riktigt jobbig dag. Man säger att tröttheten kommer i efterhand och det är det den har. Har varit helt seg i dag. Känner av i både kroppen och huvudet att det varit en mycket hektisk vecka. Så har tagit det ganska lugnt i dag, så jag kan vila upp mig för en ny hektisk vecka. (fast inte lika som denna, hoppas jag) :D
Det blev träning på klubben i morse, men väldigt lugnt. Körde lite uppvärmning, sen rulla jag bara runt lite.
Snart blir det film med brossan, så jag kan ladda batterierna inför mitt nya jobb i morgon.


Hoppas ni får en trevlig kväll och vecka!


Så nu var det dax!!!

2010-09-03 / 21:32:14
Äntligen har jag jobbat klar :D
Träningen gick bra i dag, körde massa tekniker så man känner sig lite förbered när man ska köra match sen :)
Nu är det dax!!!
Ska rör mig mot alvik till Milla & Natti Grattis ännu en gång tjejer jag hoppas eran kväll kommer bli underbar <3
I Morgon blir de träning, sen jobb efter det kommer vara helt slut körd efter denna helgen..
Ha en trevlig kväll !!!
Kramar

Tillbaka igen !

2010-09-02 / 21:26:26
Halloj!
Det var ett tag sedan jag skrev nu :)
Jag har haft en underbar sommar, bästa sommaren på hur länge som helst. Har hunnit umgås med min mamma och syskon, träffa kompisar, som jag inte hinner och kan träffa så ofta, runt om i Sverige och tränat med måtta. Har också hunnit jobba 5 v och sen varit ledig 2v.
Jag börja jobba I tisdags på Burger King där jag jobbat hela veckan.
Nästa vecka börjar jag jobba på NCC som arbetsledare, vilket kommer bli riktigt kul och skönt. Burger King kommer jag ha som ett extra jobb, då jag vill få i hop lite extra pengar.
Min träning har gått super bra. Har tränat fullt ut nu i 3 v. Fullt ut då menar jag 5-6 pass i veckan, vilket känns riktigt bra och jag hoppas kunna få tid till att hålla mig till 5-6 pass i veckan.
I morgon är det fredag och då ska jag jobba för 4:e gången på Burger King. Beundrar verkligen dem som jobba på sådana kedjor på heltid, för det är riktigt slitet jobb och jag tror själv att jag aldrig skulle palla med och jobba så 40 tim i veckan. Men men, sen efter jobbet blir det träning och sen ska det firas. För Imorgon fyller Nathalie & Milla år också ska vi fira att jag fått jobb på NCC så imorgon blir det ett riktigt partayande.


Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder som tagits under sommaren.

Tjej Kväll i Alvik
'
Gallerian i Shlm.
En dag på stan.
Tjej Kväll i Alvik.
'
En helg hos Lovlie i Skjutskär
En hel dag på Grönan !
Emil tävla i submission.
Träning i värmen
<3