Äntligen hemma

2010-03-31 / 23:45:17

Så nu är jag äntligen hemma, efter hen fullspeckad dag. Stäningen han jag inte med så bra, eftersom jag fastnade i stan. Fick med mig, hem lite grejer, men kan tyvärr inte lägga upp dem för än i helgen. Träningen gick bra i dag körde lite brottning, inte alls mycket och sen bara mage i en timme. Så hoppas på sex pack till sommar haha:P



Bjuder på denna bilden i dag!!

Tillbaka hem

2010-03-31 / 17:25:15
Tillbaka hem nu, efter att fixat naglarna och jag säga att hon var noga med det hon gjorde och väldigt duktig. (bild får ni vänta med till på söndag då jag få min överförings kabel) Nu är det snar dag för mat och sen måste jag skynda mig ner till klubben för att träna tjejerna och själv kanske.


Nobel museum

2010-03-29 / 17:46:52
Dagen börja med att jag och Nadja kom försent till Nobel museumet. När vi väl hade hittat dit så var det stängt, så jag ringde Gabbe för att kolla om vi verkligen hade kommit rätt, vilket vi hade men alla hade ju gått in och föreläsningen had börjat (pinsamt.) Efter föreläsningen var det dags för käk, så halva gänget gick till Thai& sushi buffe'. Riktigt nice om man gilllar sushi, fick ju ta hur mycket man ville för bara 85 kr =)
Sen var det dags att ta sig in till skolan, eftersom jag lova Nadja att hjälpa till med vårat arbetet, vi ska ha på upphandling kursen.
Senar i dag så funderar jag på att dra ner till klubben och träna lite lätt, men får se om jag verkligen orkar ta mig dit, känner mig lite lat i dag.

 Har blivit sushi beroende =D

En fin helg

2010-03-28 / 22:19:07

Hej Hej
Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Det börja hemma hos mig och sluta hemma hos mig, för att vi inte tog oss någonstans. Något som skulle vara en fest och party kväll sluta med hemma mys framför TV mitt i natten haha Det var brottargänget och Nadja som kollade på UFC och satt och skratta hela natten lång och gick och la sig kl 7 på morgonen, när det ar dags för mig att gå upp till jobbet. Jag la mig och halv sov vid tv:n runt 3 tiden, för att orka upp idag.
Jobbet idag funkade bra även jag inte hade sovit många timmar(kan man dricka så kan man jobba). När jag kom hem så var allt städat tack vare min underbara bror Emil, som städat medans jag var och jobba, så himla söt. Efter hemkomsten så stacka jag ut på stan för att möta upp Leo, Jocke och Mesut för att käka lite och snacka om kvällen och nu så sitter jag hemma  och funderar på att gå i sängs, eftersom min trötthet börja smyga sig fram.

Tack o hej leverpastej


<3

Lördag

2010-03-27 / 14:21:10
Hallu allihopa
hoppas ni har haft en bra lördags förmiddag för det har jag. I kväll så bir det party, börjar hemma hos mig med Nadja och brottnarna sedan drar vi vidare ut kanske Bernas eller nått..

see you later!!!


Jobb

2010-03-26 / 14:37:51
Min dag har börjat bra. Sitter på jobbet just nu och har lite paus. I dag så hade jag tänkt städa lite när jag kommer hem, kanske träna lite hemma, om jag hinner med det innan jag ska träffa Leo och Jocke =)

Klubben

2010-03-25 / 21:13:57

Så skönt och vara nere på klubben, blir alltid lika glad nästan när jag kommer där i från. Människorna där nere får en att skratta och må bra jämt. Träningen med kidsen gick bra, fick ström avbrott flera gånger och jag hade lika mycket panik varje gång(rädd för mörkret) Sen var det de storas tur att träna och strömen gick i gen och så klar så var jocke tvungen att försöka skrämma mig, mer än vad jag redan var, men så klart lyckades han inte hehe  ;P
Annar så har jag inte gjort så mycket i dag. Var tänkt att jag skulle simma i dag men såklar så försov jag mig. Imorgon blir det jobb kommer bli tungt att ta sig upp, men det är aldrig fel med monys när man är student=)



Bjuder på en brottar bild jag i rött !

Härlig morgon

2010-03-24 / 12:13:32
Så nu har jag fått min löp runda gjord och fått i mig energi, så här på morgonen. Det är riktig härligt väder i dag, älskar det!!! Nästa vecka så bokar jag och Nadja biljett till Portugal, en weekend i Maj kommer vara så naice., med lite för sommar.
Snart är det dag att dra sig till Älvsjö mässan. Fundera på om jag ska promenera dit, i detta häliga vår väder ;P




En gammal bild jag hitta!!
Har tappat bort min grej som man lägger över bilder med, så får bli gammal minnen bilder..
Hej hopp gummi snopp

Äntligen sol!!!!

2010-03-24 / 09:10:33

Vaknade upp själv av solen idag, känner mig så glad när den kommer fram=)
Hade tänk att sicka ut och löpa nu på morgonen. För det kommer bli svårt att få tid till träning senare i dag, eftersom jag ska på Älvsjö mässan vid 13 och vet ej när jag kommer hem, sen måste jag i väg och träna tjejerna på klubben vid 17 tiden. Så det blir liten stress dag som vanligt när det blir onsdagar och torsdagar. Men det är kul med såna dagar ;)

Övningar för en snyggare Rumpa!!

2010-03-22 / 16:08:22

1. Sneda rumplyft

Så gör du: Ligg på sidan på en matta med ena armen som stöd för nacken. Sträck på benen och flexa fötterna. Pressa nu det översta benet i riktning uppåt så långt du kan. För långsamt benet upp och ner t10-12 gånger. Upprepa i tre set.

– Det här är en bra nybörjarövning!




2. Gummipressaren

Så gör du: Ligg på rygg på en matta med uppdragna knän. Trä ett elastiskt gummiband precis ovanför knäna. Pressa långsamt rumpan uppåt, så högt det går, samtidigt som du pressar gummibandet utåt. Håll positionen i tre sekunder och sänk sedan rumpan igen. Slappna av. Upprepa i tre set om 10-12 gånger vardera.


3. Rump-pushup

Så gör du: Ligg på rygg på en matta med uppdragna knän. Dra upp det ena benet mot dig och håll in det mot magen. Pressa långsamt rumpan uppåt. Håll i tre sekunder innan du återgår till grundpositionen. Upprepa i tre set om 10-12 gånger vardera.
En övning som ger rumpan och låren en snygg form!!

Så var denna helgen snart över ..

2010-03-21 / 22:55:37

Hellu
Hoppas alla haft en trevlig helg, för det har jag haft=)
Det blev en runda på stan i går med Natti och Milla och sen möte vi upp Alex på söder för att käka sushi .. Kika också in på fightcentret lite, där dem hade crossfit tävling, såg ut att vara hur jobbigt som helst.
Lördags kvällen börja hos Milla väldigt trevligt och sluta hemma hos Milla. Orka inte åka hem till mig själv efter vi varit på Berns.
I dag har det varit en softar dag tiden har bara sprungit i väg, har typ inte hunnit göra något.. förutom att handlat hem lite mat och påsk godis som jag ska ge mina nära och kära =P