Kryssning

2010-05-31 / 14:32:10

Hej!!

Helgen i Köping har varit underbar. Det roligaste var att få träffa alla gamla godingar ;)

I dag så har jag gjort klart det allra sista arbetet till skolan, som jag hade tänkt lämna in i dag, men som jag inte kommer hinna, så får lämna det på onsdag. Sen har jag städat undan och ska träna ett litet snabb pass här hemma ..

Om 2 och en halv timme bär det av till Galaxy. För att festa loss med klasskompisarna, innan examen nästa vecka. Så jag hoppas på en riktigt härlig dag och på en solig dag imorgon, så man kan ligga och glassa på båten....

Bjuder på lite bilder från helgen!!








Bye bye

Köpingsyran

2010-05-29 / 14:37:29
Måste börja med att be om ursäkt för det förra inlägget, då jag råka få med en mening som inte skulle stå med. En hänvisning till referensperson till en kund ( pinsamt )

Jaja,,, kom till köping igår och fick träffa mina sötnosar Puff & Malin. Vi var ute en sväng igår och träffa barnen från brottargymnasiet och några av Puffs vänner. Men den stora dagen kommer i dag, Fast de regnar och blåser blääää....

Nu blir det lite film time. Ska kolla på Emil i lönneberga

En ledig dag!

2010-05-27 / 12:12:30

Det har varit en bra vecka, med händelserika dagar.

Söndag: Resan hem gick bra. Men var hur sliten som helst efter bara 3 timmars sömn. Sen blev det plugg till tentan.

Måndag: Fick inte heller mycket sömn under natten, för den Bajs tentan gjorde mig, så nervös och inte vet jag om det gick bra, efter all slit. Jag fatta inget av räkne uppgifterna, kände mig korkad när jag läste uppgifterna men men Thants life... Skulle tränat på eftermiddagen men hade en fruktansvärd huvudvärk så åkte hem och sov..

Tisdag: Börja med en tidig dag på jobbet i Vällingby.Sen bar det av till skolan för att göra sista tenta som jag inte hade pluggat på, men får VG på ändå hahaha. Sen lite träning efter det, som gick bra.

Onsdag: Var en nice dag. Börja med föreläsning på Sveavägen en heldag men gänget, Efter det så blev det käk på kungshallen, sedan en vistelse på stan :D ... Träning därefter, kände mig lite omotiverad men ja har träningsverk som fan i dag, så det måste ha get mig något hahaha. Efter träning blev det fika på stan med Emil och Tam, också fick jag mina efterlängtade skor wiiiihooo.... Sen blev det snabba puckar ner till brottarklubben för att ha ett pass med små tjejerna... Alltså en fin dag igår.,,,

Idag blir det träning och sen ska jag bege mig till stan för manikyr och sen måste jag fylla på med schampo och balsam också vidare, så de bli en shopping runda i stan ...

Bye bye

Mot kalla Sverige

2010-05-22 / 11:55:47
I går blev lite shopping i Lissabon och så hade vi besök av Nadjas 2 kompisar.
Det blev också lite plugg, eftersom vår CP tenta närmar sig. ( CP tenta för att kursen vi ska ha tenta i, är så ointressant och läraren har varit så himla dålig och gjort det till det sämsta någonsin blääää) jaja..
Nu så ska vi bege oss till mataffären för att handla vatten så vi klarar oss på hem resan. (ska åka tåg i 3 tim till stan vi ska flyga i från)
Sen kommer några av Nadjas vänner hit, som ska visa oss runt, också blir det kanske lite bad om vi hinner med innan tåget går mot Faro, som vi ska flyga i från.
Kl 4 I natt åker vi hem till kalla Sverige (om man jämför med 36 grader.) också blir det 4 timmars jobbig flygresa :)





Mot Lissabon

2010-05-21 / 11:50:47
Har haft så J'vla ont i natt av min bränna, så varje gång jag skulle vända mig, så vakna jag till av smärtan.
Snart dra vi in till Lissabon, för att kolla runt i huvudsatden.
Ska smörja in mig med 30 denna gången, så jag inte blir mer bränd än vad jag är, om det nu går.



Ses i kväll !!!

Sol och Bad i Portugal

2010-05-20 / 21:58:39
Hallå!!

Sitter här med 32 graders värme i Portugal och bara njuter med Nadja :D
Fast inte så länge till, för snart måste vi plugga till betong tentan, som vi har på måndag :(
Vi flög hit i går och jag var värsta skraj på flyget, som vanligt och Nadja lika så haha med vi överlevde, för nu är vi här.
När vi kom till hennes mammas flächiga lägenhet,(då menar jag flächig) så börja det med strul. Vi fick inte i gång gasen och tydligen så hade jag och nadja värsta super styrka och råka ta sönder järna saken som man skulle vrida på för att få gas till lägenheten (Nadja vred sönder ena och jag andra hahaha) så Nadja fick dusch is kalt igår och jag hoppa för jag klara inte ducha is kalt. Men det fixa sig i morse typ. För det kom hit en snubbe och vred på gasen med vektygen han hade för den var skit hård att vrida och fråga oss hur vi lyckades vrida sönder spaken....

Idag så har vi varit på en halvö som heter Troja och vi sola och bad och belv röda som kräfter, så Nadja sitter och försöker svalka hennes fötter som är rödast på jorden hihi

Långdag

2010-05-11 / 23:00:21

Äntligen denna dagen slut. Fick gå upp halv 7 i morse ,så är super trött nu. Föreläsningen var ganska intressant i dag, men roligaste var att träffa gänget, så man får sig ett gott skratt.
Det blev träning efteråt. Löptur runt Stockholm riktigt nice, tog ca 40 min. Efter körde vi benböj, vader ,framsida lår och rygg (10-12 rep 4 gånger)

I morgon blir det träning och sedan till stan för att hämta passet, så jag kan åka till Portugal nästa vecka :D



Måndag

2010-05-10 / 23:18:08

Hello

Jag har jätte mycket att göra, nu när examen närmar sig. Därför har det varit så dålig uppdatering. Kommer bli lite bättre i veckan.
Min helg har varit super bra, men kommer inte gå in på vad jag har gjort eller vad som var så bra, i bloggen pga. säkerhets skäl.
(Ni som vill veta kan ju alltid slå en pling eller sms så berättar jag ;)
I dag så har det varit en ganska lugn dag, med skola och träning.
Körde biceps, axlat  och mage i dag. (12-15 reps 4-6 gånger på varje övning, för att få lite synliga och fasta muskler)

I morgon blir det föreläsning i Solna hela dagen och sedan träning efter.

Soffpotatis

2010-05-02 / 21:32:35
Denna dag har inte alls varit som jag planera den. Jag har bara nästan slappat i dag, för en gång skull. 
Har i och för sig träna lite styrka hemma. Gjorde magövningar och så blev det lite benövningar. 
Annars har jag bara lega framför TV:n som en rikitig soffpotatis.

Nu ska jag baka en riktigt god äppelkaka och sen måste jag läsa lite om upphandling, inför tentan på tisdag. ( kanske smyg kollar på lite tv:e också ;P )



Lördag 1 Maj

2010-05-01 / 21:27:18

Äntligen är jag klar med min stor städnig, är så skönt att ha det fräscht här hemma. Hoppa över städningen i går och var ute och njöt av det härliga vädret, Det var tur, för i dag har det inte alls varit lika varm och fint. Så passa på att städa ordentligt i dag, i fall det blir varmt i veckan :D
I går blev det hemma mys med vin och grillat. Riktigt nice och trevlig kväll …!!!!

I morgon
 tänk jag ta en löp runda, plugg för har tenta på tisdag "sällan vi har tenta" och sen kanske lite hemma bak.



Nu blir det film tajm och massa godis ;D