Julbord

2011-11-24 / 13:29:32
Í dag blir de julbord med företaget. Ska bli kul och se hur de blir då. Mitt julbord med NCC förra året var ju lyckat. Dansa hela natten lång. De jobbigaste av allt var att komma upp dagen efter och jobba. Hade blåser efter mina skor kan jag säga som höll i sig i en vecka, vilket var mindre kul :P Men de finns dem som säger vill man vara fin får man lida pin.

Får se till att inte dansa så pass den gång. Men ni som känner mig vet att jag har svårt för att inte göra det :)





Jobb jobb jobb !

2011-11-23 / 11:33:47
Helt sjukt nu har jag jobbat 17 dagar i rad. Med både 17 timmars pass och 10 timmars pass och ändå så är jag inte trött på något sätt. Förutom när klocka ringer kl 05,20 på morgonen :P
Nu låter de som jag inte gör något annat än och jobbar med det konstiga är att de gör jag. Kanske inte mycket men träning är ju ett måste för mig, så de blir träning jobb, träning och jobb just nu.
På ferdag bli äntligen min första lediga dag på jätte länge, sen så väntar en jobbhelg till vilket känns lite tuungt. Men nästa helg, så äntligen får jag en hel ledig helg, att göra inget på. :D

I kväll ska jag försöka komma i tid till mina tjejer jag ska träna. Sen blir de egen träning efteråt jippi !


En bild från förra hösten. Då viste inte jag de jag vet i dag!

Back!

2011-11-20 / 21:03:27

Ja va ska man börja! Var ett bra tag sedan nu.

 

Mycket av min anledning till att jag inte har bloggat har varit för mina näras bästa. Men nu när jag har märkt att inte de hjälper och kommer testa ett nytt sätt i denna processen.

 

Min tid USA var en av de bästa i mitt liv och de var väldigt svårt att bara lämna allt efter ett halv år.

Det var en tung start här i Sverige, med mycket längtan och saknad tillbaka till vänner och värme. Vilket har släppt till en viss del nu. :)

 

Nu har jag nya mål i livet och gammal som kvar står. De som får mig att fortsätt med att blicka framåt och inte bak. Är alla mina mål jag kommer på med tiden.

 

Under mina 5 månader här i Sverige har jag fått en massa nya intryck. Saker jag inte såg innan ser jag nu, ider jag inte hade innan, har jag nu och för varje dag som går, växer jag som människa.

Saker som hänt !

  • Jag jobbar som arbetsledare igen och extra på media markt

  • Victor har flyttat upp

  • Jag har lyckats skaffa en väldigt fin och fräsch 3:a

  • Jag har blivit mer inbokad än någonsin ( frågan är hur lyckas jag ? )

  • Det går framåt i våran process om Jacob, med ändå inte dit jag vill.

  • Jag tränar och är lycklig att jag har dem jag har och de jag har :)


<3