Victor på besök i 2v

2010-02-28 / 23:31:04

Äntligen så har jag min kära bror på besök. Hämta honom på Arlanda för ett tag sen=)
Har fixat lite, super goda egen gjorda hamburgare hihi.
Så nu blir det mys pys och film time, ska kolla på Luftslottet som sprängdes..

<3<3<3

Hitta Perfekta skor

2010-02-28 / 19:08:52
I dag har min tid bara sprungit i väg på ingenting. Satt och kollade SM i brottning på Webben och kunde inte sluta titta, men vid 4 tiden var jag tvungen och dra in till stan, för jag hade hitta ett par skor på dinsko på nätet, som jag tyckte skulle passa mig perfekt vilket dem gjorde, Dem kommer vara min favo i vår hihi..
Grattis till Emma som tog Guld i 72kg och Jocke 55kg, Puffen 55 kg, Sabina 59kg och Carro som knep tredje platsen.

DS_235754_A.tif   DS_235754_B.tif

Vart är sommaren...

2010-02-27 / 11:49:40

JAha så var det lördag... Vet inte vad jag ska hitta på, förutom och träna.  Känner mig så frustrerad över allt i dag. Vill göra  något fast vet inte vad grrr.... Vill inte sitta hemma och bra ruttna framför datorn eller tv:n, och  har heller inte lust till att gå ut i detta slaskiga vädret.. När kommer våren och sommaren VILL INTE HA VINTER hatar vinter blää… Kan inte Sverige ha sommar året om ??? då skulle alla vara mycket mer glada och sociala.

En ta hand om Amalia dag!

2010-02-26 / 11:25:54

I dag hade jag tänkt ta en ta hand om mig själv dag.
Jag börja min morgon men en stadig frukost, som bestod av Havregryns gröt med tee till och en hård macka.
Snart hade jag tänkt:
Depilera
Träna på gymmet
Sola ( så man får lite färg och ser fräsch ut i detta vinter vädret)
Inpackning i håret
ansiktsmask

Ha en trevlig efter middag så ses vi senare!!!

Frosta av frysen och storhandla

2010-02-25 / 16:06:13

Skit vad tiden springer i väg har typ inte hunnit göra någonting i dag känns det som.
Min dag börja i skolan, med entreprenad juridik. Fick med mig massor av anteckningar, som är bra och ha till tentan nästa vecka =)
Kom nyss hem från stor shoppingen, behövdes fylla på med mat och diverse och nu sitter killarna och frostar av frysen här hemma.
Om en stund är det dags att ta sig ner till klubben och köra ett pass med tjejerna och små killarna, hörs lite senare.


En Lördag

2010-02-20 / 15:19:37
I dag har jag haft sov morgon till 10,15 och börja min dag med en frukost. Sen så har jag träna lite och kollat på TV =)
Nu är det dags att laga mat, det blir schnitzel med potatis och en god sås till och därefter så hade jag tänkt gå ut och gå i detta snöoväder....


SNART!!!

2010-02-13 / 21:30:11
Snart kommer Natti till mig, Äntligen för nu har jag väntat så länge.... på att hon ska pallra sig hit.=)

Lördag 13/2-10

2010-02-13 / 19:06:48
Äntligen hemma efter en lång dag i E-tuna. Det gick ganska bra för grabbarna, fast det ha gått mycket bättre och det kunde ha gått mycket bättre. Men bättre att gör ett misstag på en sådan tävling än ett SM =) Emil vann en match överlägset och andra matchen som kom helt oförberett styrde han ända fram till sista 10 sek då killen chansa på ett  grepp, tog poäng och vann. Jakop vann 2 st och förlora sin semifinal och Alex det samma, men killarna kämpa på riktigt bra och nästa gång blir det final för dem alla=)
Nu så ska jag laga lite mat till mig och Emil, därefter sticker han ut på en dejt <3
och jag ska mysa lite med Natti som är på besök nu i Stockholm, så ska bli kul och träffa min lilla sötnos som jag saknat.
.

Fredag 12/2-10

2010-02-12 / 22:46:56

Hej hej!
Har inte kunnat uppdatera eftersom jag fått något jä**la virus på min dator och som gjord att jag inte kunnat komma in på min blogg och diverse sidor. Men nu har jag lånat min brors dator och hoppas jag får låna den tills min dator är formaterad. Annars så har jag haft väldigt mycket att göra dessa 2 dagar.
I går var jag i skolan hela dagen och direkt därefter så var det bara att dra ner till klubben och hålla pass, efter det så var jag tvungen och åka handla för att fylla upp kylen med mat och då hade kl redan hunnit bli 9 på kvällen, eftersom jag hade tenta i dag så var jag tvungen att sätta mig en liten stund för att plugga, drykt plus så var jag helt slut efter en hel dag, så jag orkan typ bara plugga 1 timme.
I dag gick upp kl 7 på morgonen och käka såklart frukost, för att jag skulle orka med hela dagen med plugg och tenta. Efter frukosten tog jag fram boken och börja läsa massa paragrafer och försökte lära mig slå upp saker på rätt ställe i boken. Sedan åkt jag in till skolan käka lite lunch med klass kompisarna prat om tentan som vi skulle ha o.s.v.
Tenta var riktigt Dryg, den tog 2 timmar och vi hade 60 frågor, så jag hoppas nu verkligen att jag får Ett G så jag kan släppa den kursen.
Tog en runda på stan med min älskling efter det tunga provet och shoppade los lite, som min älskling betalade för att det är alla hjärtans dag på söndag. <3
Nu är det ner softnings time för i morgon bär det av till E-tuna föra att se Emil, Alex och Jakob tävla.

Bra träning

2010-02-10 / 13:58:57
Min dag har börjat ganska bra i dag. Har gjort lite små saker som borde fixas som man bara inte orka göra i vanliga fall. Nu sitter jag och bara vilar och försöker samla mig till träningen, som jag ska hålla i kväll. Efter min tjej träning, blir det nybörjare träning för vuxna i brottning på Athen brottarklubb kl19.30. komma gärna ner och prova på ett pass, för det är verkligen bra träning för kroppen. Läger i Finland

Visitkort

2010-02-02 / 18:34:50
Nu har jag fixat några av vistitkorten, som vi ska ha i företaget(lägger ut dem sen när alla är klara.)Annars så har jag inte gjort något speciellt mer än och planerat och disskuterat om företaget.
Var tänkt att jag och Emil skulle köra ett pass i dag,
men hoppar det. Han åker ner på ordenarie träning kl 19,30 och kör brottning istället.

Eftersom jag och Malin aldrig gjorde äppelpaj i söndags, så tänkte jag göra det i dag hihi ;)