En; vaknat på fel sidan dag!

2011-03-27 / 21:53:23

 

I Dag känner jag mig frustrerad arg på allt. Jag måste vaknat på fel sida i dag.  Just nu hade jag behövt ett riktigt äckligt hårt brottning pass, som ficka mig att lugna ner mig och efter hade jag behövt ha min älskade mamma eller min minsta lille bror som bara krama om mig och puss på mig och säger att jag är deras (prinsessa). Eller en Leonard som kunde få mig på bästa humör, med hans trygga lugnade ord och äkta kompis kärlek. Låter som jag vill hem, men det vill jag absolut inte, jag vill bara ha mina bästa i min närhet. Mina syskon min mamma, brottningen och brottarvännerna <3



Nu måste jag ut och träna lite, så jag överlever min dag!


San Diego

2011-03-23 / 06:54:27
På våran lång helg var vi i San Diego, and I <3 it. Dit måste man bara åka fler gånger.
Första dagen blev det utgång, med Antonia , Carro och Emely i down town på st patricsday och det belv en riktig crazy night.
Second day blev lite lugnare. Vi drog ner till beachen ett tag åt och sola sen blev det en riktigt bra shopping dag. Vilket tog kol på en, så kvällen blev lugnt.
Så här se man ut efter att shoppat los i San Diego


Tredje dagen blev lite vildare. Vi åkte i väg och hyrde en bil för att ta oss runt lättare i San diego. Det Blev en ridtur ute i naturen och Antonia och Carro blev lyckliga. Sen en drama kväll ute i down town med bort tappade vänner, en mobil som sluta funka och ingen adress hem :D Men hem kom jag välbehållen och glad hihi.

Se möjligheterna i ditt liv och inte omöjligheterna

2011-03-13 / 02:13:03
Nu kommer en uppdatering för er som tjatat. Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Men kommer inte orka ta upp allt här i bloggen, för då skulle det bli ett super långt inlägg.

Jag har iaf fått min andra engelska kurs som jag ville ha och detta har genererat till super mycket plugg. Läraren jag fick i den kursen älskar att ge en, massor av läxor och om jag ska vara ärlig så är många av dem väldigt onödiga, som bara slösar på ens tid :( han älskar också att ge en prov. Vi kommer ha prov varannan vecka. alltså en sten hård lärare.

Så nu pluggar jag 14 unit vilket betyder att jag har 2 unit mer än vad jag måste ha. Men var tvungen att ha lite tränings kurser så jag kan träna. :D

Som sagt jag har 2 kurser som är träningskurser, 1 fitness och 1 pilates. Så det blir en hel del träning här nere och jag älskar det. Mina måndagar och onsdagar består av 3 timmars morgonträning och sen brukar jag köra långpromenad med mina easy tone skor på kvällen.

Easy tone skorna är riktigt bra. Första gången jag var ute och gick en långpromenad till stranden som tog 2 timmar. Så hade jag träningsvärk i 3 dagar och de satt i lite svagt efter dessa 3 dagar med. Så vill ni få extra träning när ni går ut och går, så kan jag rekommendera Easy tone.

 

Annars flyter livet på här i USA. Vi har varit ute i Hollywood ett par gånger och varit på några hemma fester här på Plaza, solat vid våran pol och njutit av värmen. Så någon hemlängtan har jag inte. De enda jag kan sakna är alla min nära och kära.

Men jag har iaf bestämt mig nu för att åka tillbaka hit om ca 1 år som det ser ut nu. Man lever bara en gång. Då har man inte tid att slösa det ett ställ man inte vill vara på.

Man ska gör det man vill göra och inte hindra sig själv genom att komma på hinder som inte är hinder alltid. Annars kommer man sitta där som 35,45,55,65 åringar och ångra sig, att man inte gjorde det som man vill och vara bitter.

Så min rekommendation till Er där hemma ( särskilt ni unga); sluta bara drömma gör era drömmar till verklighet. Vist finns det hinder i livet som kanske gör att man inte kan göra något en stund av sitt liv. Men de finns alltid möjligheter om man vill se dem. De gäller bara att ta vara på möjligheterna och se dem och inte skapa sig fler hinder.