ETT ÅR SEDAN!

2012-01-19 / 20:50:34
Har nu 2 dagar i rad drömt om att jag åkt tillbaka till LA och de sjuka är att ; idag är de exakt 1 år sen jag mötte upp, min då blivande rommies Carro på Arland. Helt ovetande båda två, aldrig träffats för, aldrig varit i USA och helt ovetande om att de skulle vara mitt bästa halv år i mitt liv. Fick sjukt stor längtan tillbaka, efter mina drömmar.
Har idag fått reda på att jag blir fast anställd och blev ännu mer tagg på att kämpa mot mina mål. Bra dag med andra ord :)
Here I come ;)

Tillbaka till verkligheten

2012-01-11 / 12:19:04
I måndag så åkte min underbara lille bror hem. Känns så tomt hemma nu, utan honom. De jobbigast me att han åker hem är att verkligen inte vill åka hem. Ska försöka tjata lite till på mamma att de ska flytta upp till Stockholm. Skulle ju vara så mycket roligare och lättare för oss alla :)

I går blev de träning efter jobbet. Säger bara de så töntigt med folk som har nyårslöften. Proppfullt på gymmet och full bokat på alla kvälls passen. Nyårslöften är till för att brytas. Varför tror folk på samma visa varje år.??
Träna regelbundet och inte sten hårt i en månad, en gång om året :O

I Kväll blir de brottar klubben. Kör i gång med tjej träningen i gen. Hoppas de blir fler tjejer som kör på denna terminen. Efter så tänkte jag ta och köra lite brottning själv. Var ett bra tag sedan nu. Därför passar de bra att mjuk starta med nybörja träning för vuxna :P





Saknar honom redan <3

Gott Nytt År!

2012-01-02 / 08:58:34









Se om de blir vinst

En besviken Victor











ojojpj

Så glad blir man när man fått en HTC


Utång

FirA in 2012

Knas

<3