En dag med kärlek till nära och kära <3

2012-02-14 / 13:04:43
En bra början på veckan och i dag är det dagen som man ska ge sina nära och kära lite extra kärlek. Eller vad tycker ni? Kärlek kan man aldrig få för mycket av.

Själv ska jag försöka visa extra kärlek till mina nära och kära. Jag har börjat dagen med att vara lite extra glad. För att sprida glädje, måste man själv visa glädje och på bygget har killarna fått lite fina vaniljhjärtan att mumsa i sig :)

I dag har jag utmanat mig lite till.
Eftersom vår Platschef är på semester och vi hade byggmöte i dag, så fick jag ta lite mer initiativ och prata mer på mötet. Vanan att prata inför människor är inget nytt för mig. Men när de gäller nya saker som i detta fall på byggfrågor, förklaringar, begrepp som finns i denna bygg världen, med erfarna människor inom den branschen. Kan jag bli lite nervös. Efteråt känner jag mig stolt för att jag ändå tar initiativet själv, för att jag utmana mig själv och visa att jag kan mer än vad dem tror. 
Sen har de väl mycket med att göra att jag vill vara med att bestämma mer och då måste man ju visa framfötterna. Tävlingsmänniska som jag är, så nöjer jag mig aldrig, med att ha positionen jag har :P

I dag ska jag försök komma i väg till träning i skaplig tid, så jag hinner göra allt de där jag vill hinna göra. Plus ett måste, Alla hjärtansdag fika med mina underbara bröder<3



En byggtjejsbild blir de i dag.



Glad Alla Hjärtans Dag :D


Härlig helg

2012-02-12 / 19:53:56

Har verkligen utnyttjat min helg till max. Kanske både bra och dåligt. Blir ju aldrig någon vila för mig, vilket jag kanske behöver. 5 pass avklarade denna veckan och nästa vecka siktar jag på 4 pass, då de är min helg jag jobbar på Media Markt. Min minsting bror kommer upp till sthlm då också, för att brottas final fyrstads och sen kommer han stanna här för lite sportlov. Har ju saknat honom så längtar så klart.

Vad har jag gjort på min lediga tid?



Fredag blev de träning och för en gång skull, blev de filmkväll.



Lördagen var desto mer hektisk. Trotts att jag inte ska jobba, så blev det jobb ändå. Ska starta upp ett träning och hälsoföretag om 2-3 veckor och har planerat upp lite inför starten. Samtidigt som jag fixa me tvätten storhandla och rensa upp hemma. På kvällningen blev de inflyttnings fest hemma hos min vän My:)




Idag då, dagen innan starten på en ny vecka. Tog jag mig ner till Sats för att köra Body Combat och köra lite styrke övningar. Där efter slutförde jag min storstädning i hemmet. Så nu har jag de super rent här hemma. Hoppas bara att vi kan hålla de nu, med 2 tonårspojkar här hemma.

 

För engångs skull fick jag tid att laga söndags maten :D

Försöker peppa bror min för träningen.

Försöker skynda på segot.

Äntligen, nu kan vi gå.

Välkommen till ett hälsosammare liv :D
Mitt rum klar städat :D
Hoppas brossan ser nu hur man ska städa nästa gång :)
Här ska jag vila ut mig i kväll
Ha en trevlig kväll <3

Feb. 7, 2012

2012-02-07 / 07:10:31
Hegen som varit, har varit riktigt grymt bra, trotts jobb. Kan ju säga att jag är lite sliten. Men tänkte återställa mig under veckan, med att sköta sömnen lite bättre.
Målet i veckan är att hinna med mina 5 tränings pass. Körde kondition och power step i måndags på sats. Kan ju säga som så att power step inte  riktigt var min grej. Tror jag håller mig till body combat och sen zumba som jag har lite svårt med både att dansa och hinna med. I dag blir de vila efter ett ganska hårt pass på gymet i går.




En del av Media Markt gänget, ute i de vilda.

Feb. 2, 2012

2012-02-02 / 10:49:03

Redan Februari och bara 2 månader kvar till vår. Men kollar man på termomentern ser jag -12 och snö som vräker ner.
Men tiden går snabbt som sagt snart är veckan slut och en ny helg att se fram emot. Förra helgen var jag ledig och hann med massa sköj.
Träningen går bra nu med, håller mig på 4-5 pass i veckan. Vilket är perfekt för att jag ska må bra.

Jag har kommit på att jag är beroende av musik. Så fort jag har musik på blir allt mycket lättare och jag gladare, lugnare och eftersom jag är en filosof människa så älskar jag att bara sätta på musiken och filosofera mig bort.

Bort sätt från de. I dag har jag lovat att köra ett brottnings pass med Jana och blir lite nervös av det. Har inte kört ett rent brottningspass på evigheter, känns de som. Lite för att jag inte haft tid och lite för att jag tröttnat på att köra brottning.
Gillar att få köra på SATS, där kan jag anpassa träningen mer för de jag är ute efter. Men ska bli kul ändå och se hur mycket jag orkar stå emot. Jag menar jag är inge elit tränad brottare längre, utan en gammal veteran som träna på motionsnivå. Vi får se, kanske inte tar mig upp ur sängen i morgon eller så är jag bättre tränad än vad jag tror ;P



Många minnen och funderingar har surrat runt i mitt huvud dem senaste dagarna.



Vila i frid, min vän <3