Hur ska jag göra?

2010-04-30 / 10:07:47
Vet inte hur jag ska göra i dag! Jobbar nu och sen måste jag hem o städa. Det är så himla härligt väder och jag känner att jag måste städa :(. Fast samtidigt vill jag njuta av de vackra vädret, får väl kombinera det på något sätt. Ska ut och kolla en runda nu på bygget, så får lite sol nu på morgonen iaf :-D ... P.s testar att bloggar från mobilen ska kolla om det blev lyckat sen. Så det inte ser helt knas ut hihi

En typisk sommar dag fast kalt

2010-04-16 / 18:44:53





Kolla så söt, hitta denna 5år gammla bild i går på lillbrossan<3<3<3

En över social helg!

2010-04-04 / 20:46:12
Hej!
Hopas ni har haft en bra helg, med påskmat och allt. Min påsk helg har varit underbar. På fredagen kom Puff till mig och vi hade en heldag på stan, där vi bland annat mötte upp Leo och Jocke för att äta lite sushi. Senar på kväll så kom Nadja hem till mig och var lite social med mig och Puff.
På Lördagen så börja min dag med ett pass på klubben med Puff, där också Lova möte upp oss. Efter passet så tog vi en liten promenad till Gullmars, för att sedan ta bussen hem till mig, där vi skulle laga lite mat. På kvällen så blev det förfest, här hemma med, Lova, Puff, Nadj, Alex och Effe och som sluta på Grodan Sergel. En trevlig kväl med tjejerna och grabbarna=)
Söndagen har varit lite seg eftersom jag vakna vid 12 tiden. Har inte  gjort så mycket i dag, mer än och lagat påskmat och hängt med Puff in till stan när hon skulle ta tåget hem.

Så en över social helg har det varit, med mina kära och nära =)

Bokad Biljett

2010-04-01 / 23:52:20

Så nu var biljetten bokad. Så den 19 maj drar jag och Nadja i väg till Portugal =)
Ska bli så himla skönt och kul. Annars så har jag inte gjort så mycket i dag, mer än och städat pratat i telefon och haft Nadja på besök. Nu är det snart läggdags, för i morgon blir det en lång dag på stan och sen ut en sväng i Stockholm och vissa ute livet för Puff.

Snart biljett bokade till Portugal

2010-04-01 / 14:31:48

Så nu var det ny dag. Snart kommer Nadja,vi ska boka våra biljetter till Portugal. I dag blir det en stassig dag till, det är nästa mindre stress när man har skoldagar, har jag kommit fram till. 
I morgon så kommer puff till mig och Lova ska bli så himla kul och få träffa mina älsklingar, har verkligen längtat tills jag får träffa dem igen. Först så blir det shopping runda på stan med puff, som kommer sluta med ännu mer kläder hemma som vanligt.





Fina minnen jag har med er <3<3<3<3