EasyTone

2011-02-23 / 07:27:53
Min dag i skolan har gått bra. Tyvärr så fick jag inte min andra engelska kurs som jag behövde ha. Men de är bara blicka framåt och försöka få till 1 unit i morgon :) annars ligger jag lite risigt till. hihi

I helgen köpte jag skorna som man ska få " tränade ben och rumpa" av EasyTone heter dem. Jag var bara tvungen att köpa dem då de endast kosta 520 kr här. Så i dag invigdes dem med 35 min gång på löpband i backe ( lite trist, jag vet men vill inte gå ut och gå själv eftersom kl skulle hinna bli mörk) och sen blev det 25 min gång cykel. Så vi lär se om jag kommer ha någon träningsvärk i morgon av dem. :D

Jobbig skolstart !

2011-02-22 / 09:01:35

 

Efter mycket gnäll från mina nära och kära, så ska jag äntligen göra ett inlägg.

Min första vecka i skolan har varit riktigt jobbig. Jag har sprungit runt över hela skolan och försökt få tag på kurser jag vill läsa. Men inte lyckat allt för bra. Att bygga upp sitt egna schema är inte alltid det lättaste. Särskilt inte när alla kurser man vill ha är över fulla.

Men lite tur har jag haft. Har lyckades iaf få en av engelska kurserna, som jag är tvungen att läsa. Efter att ha mejlat läraren 3 gånger och varit inne på hennes kontor bett och bönat för att få en add code. På köpet blev jag hennes favo elev hihi.

Så nu saknar jag andra delen av engelska kursen. Som jag egentligen måste ha! Men eftersom colleget här har ett så himla bra utbud av kurser som är viktiga (NOT)  så ser det inte ut som jag kommer lyckas får den. Då det är 22 till som slås för att få den. Vilket inne bär att om jag ska plugga här fler terminen så kommer jag stå still på samma engelska nivå som jag är på nu. :(

Så mitt andra hopp nu, är att jag får en simkurs. Eftersom jag saknar 1 unit för att vara heltid student. Så håller tummarna för att jag får den kursen och i så fall, att jag klara sim testet på det :D

 

 

 

Väntar!

2011-02-11 / 19:55:51
Semester Fee Type Amount Due Amount Paid Refunded Rfnd Charge Fee Waiver To Be Billed Balance
Spring 2011 Stu ID card fee $13.00 $13.00 $0.00 $0.00 $0.00 $0.00
Spring 2011 Non-res tuition $2,418.00 $0.00 $2,418.00
Spring 2011 Non-res surcharge $468.00 $0.00 $468.00
Spring 2011 Health fee $16.00 $16.00 $0.00 $0.00 $0.00 $0.00
Spring 2011 F-1 Insurance Fee $411.00 $411.00 $0.00 $0.00 $0.00 $0.00
Spring 2011 Enrollment fee $338.00 $338.00 $0.00 $0.00 $0.00 $0.00
Spring 2011 ASB member, limtd $19.50 $19.50 $0.00 $0.00 $0.00 $0.00
Totals $3,683.50 $797.50 $0.00 $0.00 $0.00 $2,886.00
Vi skulle åkt till Malibu beach vid kl 10 i dag. Men har vi kommit i väg. Nej!
Alla verka sova och jag har gått upp i onödan och sköt upp mitt pass, som jag skulle tagit i morse. Så nu sitter jag o funderar på om jag ska dra ner nu medans dom sover eller vänta till i kväll som jag hade planerat från början.

Snö kaus

2011-02-11 / 11:46:15

Läste på aftonbladet att de är snö kaus hemma i Sverige. :(

Vet ni ! Jag tycker synd om er, på riktigt och är jävligt glad att jag inte behöver vara där och frysa. Jag ogillar verkligen vintern, snö och slask. Blää säger jag till det. För utom på julafton, då är de är de mysigt med snö:)

 

Idag så var vi uppe och kolla på Hollywood skylten och vi tajma så jäkla bra, till sol ned gången. Jag måste säga att de, att det var en riktigt fin upplevelse. Tyvärr har jag inga bilder på det just nu. För min söta rommie glömde kameran, den klanten. Så vår chaffis Shakar har alla bilder ner hos sig. Men jag kommer lägga upp några vackra bilder, när jag får bilderna. Så ni kan njuta lite där hemma, i de kalla.

 


Vad störd man blir när man är trött.

2011-02-10 / 20:09:43

I går satt vi i 2 timmar och skrattar åt min, Shakars och Carros barnsliga humor och då kan fråga sig vad som är roligt? Jo vi sitter i samma rum och chattar men varandra, kul?  Nej!  Jo när man är som vi var i går kväll så var de skoj för stunden. Vad mer, jo vi satt på google transfer och skrev olika meningar bland annat baj meningar och översatte de till olika språk och tog på lyssna, där en röst sa det på det språket man ville ha de översatt till, kul? Ja! När man är så uttågad, som vi var kl 01 på natten är de kul :D Så nu vet ni va ni ska göra med era polar när ni har trågigt på nätterna om ni vill umgås på speciellt sätt.

Nu ska jag hopp in i duschen efter min morgon träning på gymmet. Sen ska jag in till skolan och betala några av mina avgifter och köpa en baddräkt till min sim träning som börja nästa vecka. Efter de dra jag och Carro till Hollywood .

 

 

Venice Beach

2011-02-10 / 04:02:12
Börja dagen med morgon träning, tllsammans med Alexi och Kim i morse. Då vi mötes av 2 st ute liggare på gymmet. Vilket inte känns så tryggt att veta att dem springer runt här :O
Efter skulle jag och Carro dra till Venice Beach. Då vi lyckades hoppa på bussen som gick åt motsatt håll. Där vi hann sitta i 20 min, innan vi kom på att de var fel håll hehe. Så de var bara hoppa av och åk tillbaka hela vägen plus lite till :P

Väl framme i Venice möte man av folk som skulle försöka sälja på oss massa saker. Typ värsta turistit. Men utsikten var nice och de var ändå skönt ställe att gå runt i.
Här trodde vi att vi skulle till venice beach. Men ack så fel!
Venice där vi möte upp denna coolingen.
som blev ännu coolare!

På Venice så hade dem något hadikapps museeum för djur värsta scary och Där inne var också en liveshow med en tjej som vred runt sina leder, satt i en elektrisk stol och tände eld på en pinne med tungan och en kille som svalde svärd och en långsmal balong som var lika lång som han själv. Sjukt ställe det där:o
coola eller?
En hund med 5 tassar fick man se :)
En levande orm med 2 huvuden. Nasty!!
Mongo hunden med ett öga stackaren.
illamående!
Carro blev simittad för ett tag :s

Hitta en bro i venice :)
Vad är en dag med Amalia, utan gangster Amalia :P
De ända Carro se här är !

America stayl, med värsta minen av mig :D

Beer maybe ...

De var de jag hade o bjuda på i dag guys <3

Citatet, som fick mig att skratta!

2011-02-08 / 22:25:14
I går så kom Carr o hem efter att ha bubblat på kvällen och sa det roligast på hela dagen. Jag ska sluta bubbla för jag bleks av kloret hahaha. Jag fåga henne om hon men allvar och hon bara: jo men Shakar sa det nere i polen. Men Carro du måste ju förstått fel. Kläder bleks av klor, inte människan. Så kommer lilla Alexi in: men jo de är sant. För jag bleks av klor och jag bara garva. Till sist så skulle dem googla fram det. en tror ni dem htta något? Nej hahaha söta dem är ibland.

Här har vi Shaker som var boven till det hela!


I dag så börja jag dagen med ett pass nere i gymet. Eftersom jag hoppa det i går kväll så blir det 2 pass i dag. Tyvärr eller om man nu kan säga så. Så har jag inte samvete till att hoppa tränngs pass, när jag väl ha sagt att jag ska träna.


Nu ska jag försöka planer upp vilka kurser jag ska crecha till nästa vecka. Så jag får någorlunda bra schema och ämnen :)

Härlig dag på Stranden!

2011-02-08 / 07:24:39
Det blev en 20 minuters promenad ner till starnden i dag. I de härliga vädret och lite soling :)
Sen drog vi in till 3:e gatan och kollar runt i affärena. Men de blev bara titta men inte röra typ.
Sen passa vi på och äta inne i stan också, med en liten glass till efterrätt på tutti frutt :P
så nice med glass, där man har egen på fyllning :D

SUPER BOWL!

2011-02-07 / 20:21:17
I går blev det lite solning vid polen och sedan Super bowl hemma hos Becca. Jag kan inte säga att det världens roligaste, då det var reklam var o varannan minut. Men tydligen är det stort här i USA. Så då kan man ju inte missa en sådan match.

Här ha vi Becca som heja på Green Bay Packers!

Försten måste av rekomendera er att kolla på The Roommate. Den för betyg 1 av 5 en riktigt B film.
Nej nu ska ner till stranden är de tänkt.

Kram på er <3

I <3 LA

2011-02-06 / 00:18:00
Jag har kommit på att jag älskar LA. Skulle kunna stanna här för evigt om jag kunde.  Så nu har jag ett nytt mål upp skrivet på min lista. Att flytta hit en vaker dag :)



I kväll blir de bio med alla våra roommate + Beccis och hennes roommate och filmen vi ska se är en skräckis som kom ut i går.
Det som är grejen med bion i dag, är att filmen heter The Roommate och eftersom vi alla flytta i hop med varandra, utan att känna någon innan (undantag jolel och kim) så var film valet ett måste, för oss.

The Roommate! kommer man kunna somna i natt?

Äntligen fick vi en Bio kväll!

2011-02-03 / 20:46:30
Dagen i går börja väldigt segt, då jag bara fått mig 4 timmar sömn och var riktig seg större delen av dagen.
Men Jag hann ändå med en timmes solnig hos Beccis och ett gym pass.
Då jag bara skulle köra ett snabb pass på 40 min, som blev 1 timme. Så la jag märke till vad ett snabb pass här i Usa är.
Under min vistelse i gymmet, så han jag träffa på 6 olika personer som kom in under tiden jag träna och inte en ända av dem var där mer än 20 min och körde.
Jag som skulle ta ett snabb pass på 40 min ?

Efter min vistelse på gymmet så kom jag hem till ett väl städat hem. Där min gulliga rommie hade städat upp efter små pojkarna här hemma. På köpet fick jag lagad mat med. <3
Efter min njutning av maten och den ny städade hemmet, fick jag ta fram turbo Amalia. Som ni sätt i mina andra inlägg, så har vi planerat att se på Bio nu i stort sätt varje dag och Igår så kulle vi för en gång skull äntligen ta tag i det. Så jag hade 20 min på mig att dusch, fixa mig och ta mig in till stan. Vilket jag inte lyckades med så klart. Men vi hann ändå. Då vi hade Beccis och hennes rommie Sanna som redan var då och letat reda på biografen vi skulle till.

Filmen vi såg hete No strings attached. Jag som i vanliga fall inte gillar kärleks filmer för att alla börjar och sluta som förväntat, tyckte denna filmen var riktigt bra och kan rekommendera den starkt. Även för er som är emot romantiska filmer.


Vi fick varning från Beccis innan vi skulle inhandla dricka o popcorn, för att dem hade stora menyer.
Men trott de lyckades vi får det här. En Mellan meny :D

I USA måste man va snabb och ta den bästa platsen, eftersom dem inte får bestämda platser.
Så är det först till kvarn. Trodde vi!
Men tydligen inte, för så här fullt var det i bio salongen haha
No strings attached. Får en 4 i betyg

Flippad dag!

2011-02-02 / 10:40:26
Eftersom jag inte fick upp Carro i morse. Så var jag tvungen och be Beccis ringa och vecka henne. Anledningen till att Beccis fick ringa, var för att Carro inte skulle få något utbrott på mig, för hon såg så arg ut redan.
Och Beccis vågar hon inte skälla ut tänkte jag :)
Istället få äta vanlig frukost blev det sushi till frulle och ni som känner mig väl vet att jag älskar sushi.
Efter vi hade ätit sushi så, gick vi tillbaka hem för att sola. Vi bestämde oss för att sola uppe på parkeringen vi har på taket eftersom att det är så mycket skugga nere vid poolerna nu på vintern när solen står så lågt.
Och på taket hände det grejer. Istället för att sola, hade vi lite annat roligt för oss, som att dans, sjung fota och filma varandra. Vilket gjorde att jag fick flipp attack.
Så här såg det ut första 5 min
Efter en stund så här
Skoj hade vi iaf :)
Efter att ha varit på taket en stund så. Tog Carro tag i saxen och börja klippa Beccis hår. Vilket inte syndes så mycket. Så jag hoppas hon blev nöjd . Sedan var de dax för mitt efterlängtade tränings pass. Det blev en löp tur ner till stranden och vid stranden med Carro och jag bara njöt av utsikten och allt. Men hem vägen blev lite jobbigare. Då vi hade sprungit runt ett tag men vi kom hem springandes. trots att de var jobbigt.
Innan löp rundan då vi fortfarande hade krafter.
Kan man önska sig mer under en löp tur? :)

Våran Bio kväll som vi planerade blev heller inte av i dag. Men ist blev det bubbel bad i polen. Där vår vän Shakar berättat om hur duktig han var på att laga mat, så tyckte jag och Carro bara att det var upp till bevis. Då vi stack hem till honom och lagade mat och det blev faktiskt väldigt gott.

Och så var sagan slut kram kram!

Så trött !!!

2011-02-01 / 19:44:02
Jag fick tvinga mig upp i dag, för en timme sedan och efter 1 timme, har jag precis börjat vänja mina ögon vid att var öppna nu. Men vad gör man inte för att få prata med sin älskade bror Kan ju inte dissa honom, för att man är trött inte och på köpet fick jag 3 bröder i en smäll. :P
I dag så skiner solen och på vår lista som alltid ändras underdagen så ska vi:
  • Klippa Beccis hår
  • sola,
  • gym
  • försöka på oss en ny bio kväll
Och höjd punkten: Dollarn säljs för 6,45kr och den får gärna sänkas mer så jag kan få leva lite rikare :D
20°
En låg dollar
Börja dagen med samtala med min 2 älskade bröder <3
Och min andra halva <3
Älskar er!
Så min dag har börjat bra i dag!
Nu ska jag få liv i min rommie här, som sover kram på Er

Mission i down town

2011-02-01 / 10:22:56
Tyvärr blev de ingen bio för mig och Carro i går. Eftersom Ikea tog all vår energi och vi var tvungna och spara oss till morgonen, eftersom vi skulle upp tidigt till skolan. Där emot så gick killarna på bio tillsammans och såg romantisk komedi. Tolka de som ni vill. :P

Ist för bio så stack vi ner till Ralphs för att handla lite.
Bilden här blir jag riktigt mobbad för att jag ser ut som en mobbad?
Inte rättvist :(


Efter vår skolvistelse i dag så var jag tvungen och åka till Down Town och jag skojar inte de var värsta ghettot.
Redan på bussen fick vi lite dåliga vibbar och efter 1,5 h resa fick vi svar på våra dåliga vibbar, som stämde.

När vi hoppat av, börjar vi gå åt fel håll. Som tur var funkar det såhär i USA att så fort man tappar bort sig och ser lite förvirrad ut så kommer en ambitiös amerikan fram och frågar vart man är på väg och leder en på rätt håll.
Den gär gången var det ett par halvtöntiga killar på cykel med "social security som kändes ändå ganska trygga att ha cykelandes i de området. Eller inte för vad skulle dem göra om vi skulle blivit påhoppade?" och frågade oss vart vi var påväg. Efter att ha lett oss på rätt väg och vi gått i ca 5 minuter kommer de cykelandes i full fart efter oss och frågar om vi inte vill byta nummer och träffa dem en dag, ehhhmm. Ja alla raggar på olika sätt, eller?...

I alla fall, börja de  berätta för oss hur farligt det var i det området vi hamnat i och rekommenderade oss att inte gå dit vi skulle hämta mitt visa kort,"mitt packet" och att dem inte hade ens några social security där i de området. Kanse för att de då var så farligt. Så de kändes ju super tryggt att gå där,, eller NOT! Men vi var ju tvungna att hämta mitt visa kort. Så det var bara att ta fram min machosida och se cool ut, en i gänget ni vet och vara beredd med sina brottargrepp i fall någon hade hoppat på min vän Carro och mig :D
Men som tur var så behövde jag inte brotta ner någon där i ghettot i dag och vi kom hem oskadda ;)


Så här kan de se ut, efter en spännande vistelse i ghettot :)




Godnatt eller god morgon på Er där hemma och övriga värden!