Bio kväll

2011-01-31 / 04:56:06
Efter att ha varit på Ikea tripp i dag. Så kan jag medge att jag, inte kommer sätta min fot på Ikea på bra jä'la länge. Fick flachback från föra gånen vi var på Ikea.

Då spenderade vi 6 hektiska timmar på Ikea. Jag och Carro sprang runt och plockade alla möbler och prylar till vår lägenhet samtidigt som vi fick hålla reda på två ivriga pojkar som yrade runt och hittade en massa rosa saker till deras rum. Efter att ha provat ut sängar i över en timme mötte vi upp de två förtvivlade killarna som berättade att de ropat ut våra namn i högtalarna och bad oss att aldrig lämna dem igen... blääää aldrig mer Ikea känner jag just nu!

Ikväll så hade vi tänkt gå på bio för första gången, här i Santa Monica. Filmen vi hade tänkt se heter Just go with it. Inte riktigt något jag ville se, men jag blev överröstad av dem andra här hemma :(
Så även jag är chefen här hemma och kallas chefen så har jag inte all makt alltid. Utan jag är en demokratisk chef, där alla få sin röst hörd ;)


Beer pong från i går, som fick mig att somna gott i natt. Eftersom jag har noll boll kontroll haha
Jag i diskunion, som vanligt :P
påväg till ikea med min het rommie
synd att vi inte var lika glada efter vår vistelse haha
Jag får fortfarande gå in i leklandet :D
I början av vår tripp in i Ikea

Ikea

2011-01-30 / 22:07:39
Kvällen i går blev lite för mycket. Det sluta tidigt efter en hemma fest hos våra granar och jag somna runt 1.
Trots min fylla i går så är jag inte bakis i dag :D Så nu bär de av till Ikea med Carro, Alexi, Beccis och hennes nya rommie Sanne.

Helt Galen Kväll

2011-01-30 / 05:17:02
Vår in flyttnings fest var mer än lyckad i går. Med alla min Galna rommie här hemma. De jag kan göra är att hänvisa er till Carros sida:    "  carolinekulcsar.blogg.se  " Så kan ni få allt berättat av henne. :P
I Dag så vakna jag med feber. Har mig själv och skylla. Eftersom jag tvunget skulle ner till gymmet i går, fast jag var krasslig och fick feber 2 tim efter. För att överleva kvällen fick man ta medicin. Fast jag är emot det. Men man lever bara en gång ;)
Trots febern i dag så hann vi med stranden, shopping på stan och med lite iprem och hostmedicin så känner jag mig mycket bättre nu.
Nu ska vi strax bege oss över till grannen för lite förfest och sedan ut gång i Santa Monica troligtvis :D
Så även ni har de kalt i Sverige så hoppas jag att ni kan njuta av livet där hemma kramar
Carro njuter av utsikten ;)
Solnig på gång :)

Mobbad för jag har börjat prata skånska

2011-01-28 / 19:01:19
Klockan är nu 9.45 på morgonen i Los Angeles och ingen sovmorgon fick man. Boysen vi bor med börja skrika i köket kl 7 i morse. Så de vara bara att gå upp och inse att man inte fick sovmorgon i dag.

Har varit i kontakt med min nära o kära i Sverige och alla mobbar mig? för min ursprungliga dialekt, skånska.
Jag vet, jag har jätte lätt att ändra dialekt och nu när jag nästan bara har skåningar runt om mig så har jag fått tillbaka min dialekt efter 6 år och då blir jag mobbad. Både av mina Skåne vänner och icke' Skåne vänner. Anledningen till att dem i Skåne stör sig, är för att jag har en skånsk dialekt som dem i Malmö pratar och mina icke Skåne vänner känner att de är inte jag som pratar hmm...  Inte lätt alltid
Förutom att jag blir mobbad av mina vänner, så har jag haft en underbar torsdag. Tyvärr blev de ingen träning som i för går. Men istället så blev det sol, shopping, grillning och bad i jaczzin :)
Det blev också en liten sitesing tur i LA. Tacka vare vår sköna granne Max :P
Vår ena polen från balkongen.
Solnig med min rommie :)
Lite ful min från våran rund tur. Men den bjuder jag på ;)
Våra något barnsliga rommie :O
Också måste jag välkomna, vår nya rommie. Alexi med cola flaskan :P

Så där ja. Nu hoppas jag att min bror Emil blir lite glad. Efter min fina uppdatering med bilder ;)

En vecka i Santa monica!

2011-01-27 / 07:48:23

Veckan som gått har varit mycket intensiv med mycket skratt och flum med min rommie Carro och det har nu gått 7 dagar på mitt äventyr.

Vi har kommit i ordning i våran lägenhet, fått vårt internet till slut och har nu bara ett måste i skolan kvar. Innan vi kan ta det lugnt till den 14 feb. I morgon flyttar våran femte rommie in i lägenheten och vår inflyttnings fets kan börja :D

 

In Santa Monica

2011-01-22 / 15:47:59

Efter en 14 timmars res väg till Los Angeles. Med en bort tappad plånbok och flera gångers upp packning av mitt handbagage så lyckades jag och Carro iaf komma fram oskadda till Santa Monica.

Jag träffa Carro för första gången på Arlanda och jag föll för henne direkt. En Skåne tjej från Malmö med bra humor och vargeringar.

Nu har vi varit i Santa Monica i 2 dagar och efter dessa 2 mycket hektiska dagarna, så har äntligen hittat boende som passar oss perfekt. En 4:a med jacuzzi,  pol, gym och med en grym utsikt på terrassen. Vad mer kan man önska  :P

Så imorgon flyttar vi in i våran lya, som vi tänkte bosätta oss i för ett tag fram över.

Detta fira vi in lite idag med rosévin på hostelet som vi bor på. Med Joel och Kim. Problemet var bara att vi inte hade en vin öppnare, så vi fick dra upp korken med en nagelsax. Viket inte var det lättaste

Kram på er!